Gammalt blir nytt… att tänka tillsammans….

Det är så kul att tänka tillsammans med andra. Att få andras idéer och infallsvinklar ger verkligen mycket och särskilt gillar jag när jag blir positivt överraskad…

För en tid sedan presenterade jag web-verktyget YESbox som jag arbetar med för utvecklingssamtal för en nätverkskollega, som själv arbetar inom idrotten. Jag såg hur hon såg tankfull ut, men jag pratade på samtidigt som jag funderade på var hennes tankar var.

Till slut sa hon – ”Marie, det här är en toppentjänst! Den skulle kunna användas inom elitidrotten med lite justeringar. Ett smart verktyg för individuell motivation, prestationer och handlingsplaner, alltid tillgängligt på webben och som app!”

Mina tankar snurrade några varv och sedan såg jag samma sak. Visst skulle det fungera på många andra områden och varför inte inom idrotten?!

Vad lätt det är att fastna i sitt tankespår, att inte se nya möjligheter. Andra ögon kan se nya möjligheter i tidigare lösningar.

Har DU tänkt på att dina tjänster och produkter skulle kunna utvecklas genom att presenteras för andra personer med helt annan bakgrund och från helt andra branscher… ?

Nu ska vi bolla vidare och det är inte omöjligt att det kan bli en ny fräsch tjänst i en ny bransch. Jag ser verkligen fram emot nästa steg 🙂

2 kommentarer på “Gammalt blir nytt… att tänka tillsammans….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.